Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- روستای تجره گراب لرستان با وجود نزدیکی به مرکز شهر خرم‌آباد از امکانات مخابراتی و گیرنده‌های دیجیتال تلویزیونی محروم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، زیرساخت‌های توسعه‌ای پس‌از گذشت 43 سال از پیروزی انقلاب اسلامی در اکثر روستاهای کشور و به‌تبع آن استان لرستان قابل دسترسی بوده و حتی دورترین روستاها از خدمات آب، گاز، برق، تلفن و اینترنت بهره‌مند‌ است، اما هنوز برخی روستاها با وجود نزدیکی به شهر از پیش‌پا‌افتاده‌ترین امکانات محروم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای تجره گراب با حدود 200‌ خانوار و جمعیتی بالغ بر 600 نفر در دهستان ده‌پیر شمالی از توابع بخش مرکزی خرم‌آباد قرار دارد. این روستا فاصله چندانی با مرکز شهر خرم‌آباد ندارد، اما اهالی آن با مشکلات ارتباطی و مخابراتی بسیاری مواجه هستند.

یکی از اهالی روستای تجره گراب در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: آنتن دیجیتال تلویزیون‌های روستای تجره بیش‌از یک هفته است که احتمالا‌ً به‌خاطر بادهای شدید قطع شده‌است.

انتظار‌ یک ماهه مردم «کوهیان» کنارک برای بهبود آنتن‌دهی و اینترنت تلفن همراهمشکل عدم آنتن‌دهی تلفن همراه در محور "تیژ‌تیژ ـ گاران" استان کردستان برطرف شوداینجا روستای «گردوه» ؛ خبری از اینترنت پرسرعت و آنتن‌دهی موبایل نیست

ضعف آنتن‌دهی به‌صورت مداوم

وی افزود: دکل فرستنده دیجیتال روستای تجره هفته اخیر با قطعی و مشکل مواجه شده‌است و هنوز هیچ رسیدگی‌ای برای وصل شبکه‌های تلویزیونی به این روستا انجام نشده‌است.

این ساکن روستای تجره عنوان کرد: آنتن‌دهی موبایل هم در این روستا صفر است و اگر کسی از اهالی نیمه‌شب بدحال شود و یا زنان باردار روستا که نیازمند رسیدگی هستند، هیچ‌کس نمی‌تواند به داد آن‌ها برسد چون امکان تماس با موبایل وجود ندارد.

وی بیان کرد: تلفن ثابت شهری هم در روستای تجره قطع بوده و مخابرات تاکنون هیچ‌گونه‌ای پیگیری انجام نداده‌است.

محروم‌بودن دانش‌آموزان روستا از شبکه شاد

یکی دیگر از اهالی روستا با بیان اینکه حدود 600 نفر در روستای تجره گراب زندگی می‌کنند، اظهار داشت: روستای بابامحمود با اینکه بالاتر از این روستای  واقع شده‌است، اما به فیبر نوری، راه‌ و آنتن موبایل و تلفن ثابت دسترسی دارد.

وی افزود: دانش‌آموزان روستای تجره به‌دلیل قطع آنتن‌دهی ایام کرونا نتوانستند از شبکه شاد و برنامه‌های آموزشی و درسی تلویزیون استفاده کنند.

یکی از زنان ساکن روستای تجره نیز بیان کرد: روستاهای مجاور ما آنتن‌دهی موبایل دارد و به‌همین دلیل در سرتاسر جاده ارتباطی روستا امکان تماس با موبایل وجود دارد، اما داخل روستای تجره آنتن‌دهی وجود ندارد.

عدم دسترسی به برنامه‌های تلویزیونی شب‌های قدر

وی با اشاره به پیگیری‌های دهیار سابق روستا و مکاتبه با مخابرات، عنوان کرد: دهیار سابق به‌دلیل پیگیر نبودن مخابرات از ادامه مکاتبات و پیگیری‌های لازم منصرف شده‌است.

این ساکن روستای تجره گراب با اشاره به برنامه‌های تلویزیونی ویژه شب‌های قدر، تصریح کرد: اکثر زنان روستا شب‌های قدر از طریق برنامه‌های تلویزیونی احیاء می‌گیرند، اما اکنون از این برنامه‌ها محروم شده‌ایم و امیدواریم که مشکلات دکل فرستنده روستا را رفع نمایند تا ما هم از برکات شب‌های قدر بی‌نصیب نمانیم.

وی گفت: امیدواریم مسئولان به مشکلات روستای تجره گراب که بیخ گوش شهر خرم‌آباد قرار دارد توجه و نسبت به رفع مشکلات این روستا اقدام کنند.

انتهای پیام/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهر خرم آباد شب های قدر آنتن دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۵۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فانی مغانی ظهر سه شنبه در مراسم پلاک کوبی درختان پسته که با حضور فرماندار و امام جمعه شهرستان خلیل آباد اظهار کرد: طرح شجره طیبه یک طرح ادامه دار است لذا در اجرای این پویش طرح ماندگار تعداد ۲۰۰ درخت فقط از یک روستا به این نهاد برای کمک رسانی به نیازمندان واگذار شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد افزود: به مرور دیگر روستاها هم در این امر خدا پسندانه مشارکت و همکاری خواهند داشت.

وی گفت: این پویش طرح ادامه دار است و در کلیه روستاهای شهرستان برنامه اطلاع رسانی این طرح انجام می‌شود.

به گفته فانی پرداخت زکات مستحبی از درختان پسته، انگور دام و یا کندوی زنبور عسل و… در شهرستان در حال اجرا است که روستا به روستا با حضور کارشناسان این نهاد صورت می‌گیرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اظهار کرد: در سال گذشته مردم این شهرستان بیش از ۵۵ میلیارد ۴۷۳ میلیون ریال در بحث پرداخت زکات جهت کمک به محرومان و نیازمندان کمک داشتند.

کد خبر 6099405

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • روستای عشق آباد ری
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • عکس هوایی از روستای چوبی شفت قبل از اینکه در آتش بسوزد!
  • عبور از رودخانه با طناب
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ